Blog

Mega Lux - Tepisi

Uputstvo za održavanje MegaLux Preporučuje odabir tepiha tamnih boja u odnosu na svetle, usled činjenice da svetliji tepisi imaju osobinu da pokazuju više zaprljanosti i zahtevaju više održavanja. Stoga, tepisi tamnih boja su efikasniji u područjima sa velikim prometom.Šareni i tepisi sa paternima posebno su efikasni u skrivanju tla.

Pročitaj više...
Ekskluzivne zebra zavese - za vrhunsku regulaciju osvetljenja i očuvanje privatnosti

Ove zavese, su takodje, poznate kao kombinovane zavese, dan i noć zavese. Zebra zavese nude spoj karakteristika koje se nalaze u drugim vrstama roletni. Napravljene su od naizmeničnih slojeva (lamela) zatamnjene tkanine i voila - čistog sloja tipično napravljenog od veoma prozirnog materijala.

Pročitaj više...
Drveni Venecijaneri

Drveni venecijaneri predstavljaju sjajnu investiciju za Vaš dom, kancelariju, prostor širokog spektra namene. Odaberite savršen model sa našim vodičem za odabir, oblikovanje i uklapanje ovog klasičnog načina žaštite od sunca i neželjenih pogleda.

Pročitaj više...
Zašto su rolo zavese pravi izbor za uređenje enterjera

Mega Lux - Rolo zavese su najbolja preporuka za Vas ukoliko tražite završnu obradu prozora koja ima jednostavan, ali atraktivan izgled. Razlog njihove impresivne estetike je to što su savršeno jednostavne i postaju najbolji izbor za potrebe uređenja enterijera.

Pročitaj više...
Enterijer dnevne sobe - 10 stavki o kojima morate da vodite računa

Dnevna soba je centralno mesto u svakom domu, a pravilno odabrane zavese mogu značajno doprineti njenom izgledu i funkcionalnosti. Evo deset detaljno razrađenih saveta kako da zavese unaprede vašu dnevnu sobu.  

Pročitaj više...
Dekoracija za novu godinu i Božić: Kako kreirati magičnu atmosferu

Dekoracija za novu godinu i Božić: Otkrijte jedinstvene stilove zavesa i tepiha za savršen praznični dom.

Pročitaj više...
Kako izabrati najbolje zavese za spavaću sobu?

Danas ćemo se osvrnusti na deo dekora koji se često mnogi zanemaruju, a koji može napraviti veliku razliku.

Pročitaj više...
Predlog modernih zavesa za dnevnu sobu

Izbor savršenih zavesa za vašu dnevnu sobu može potpuno transformisati dnevni boravak. Bilo da renovirate stan ili se useljavate u novi dom, odabir pravih zavesa je ključan za dopuna stila vašeg enterijera.

Pročitaj više...
Najbolje boje za zavese ove sezone

Otkrijte vodeće trendove boja za zavese ove sezone. Odaberite savršenu nijansu koja će osvježiti i obogatiti vaš prostor sa stilom i elegancijom.

Pročitaj više...
Kako oprati zebra zavese?

Pranje zebra zavesa zahteva pažljiv pristup kako biste očuvali njihov izgled i funkcionalnost. Zebra zavese su specifične zbog svoje strukture koja kombinuje prozirne i neprozirne horizontalne trake, omogućavajući regulaciju svetlosti u prostoriji. Evo nekoliko predloga kako možete oprati zebra zavese:

Pročitaj više...
Kako se održavaju zebra zavese?

Održavanje zebra zavesa bitno je za očuvanje njihove lepote i funkcionalnosti. Ove zavese, poznate po svojoj jedinstvenoj strukturi koja kombinuje prozirne i neprozirne horizontalne trake, mogu biti izazov za čišćenje ako ne poznajete prave tehnike. Izdvojili smo nekoliko saveta koji će vam pomoći u održavanju vaših zebra zavesa:

Pročitaj više...