Blog

Mega Lux - Tepisi

Uputstvo za održavanje MegaLux Preporučuje odabir tepiha tamnih boja u odnosu na svetle, usled činjenice da svetliji tepisi imaju osobinu da pokazuju više zaprljanosti i zahtevaju više održavanja. Stoga, tepisi tamnih boja su efikasniji u područjima sa velikim prometom.Šareni i tepisi sa paternima posebno su efikasni u skrivanju tla.

Pročitaj više...
Ekskluzivne zebra zavese - za vrhunsku regulaciju osvetljenja i očuvanje privatnosti

Ove zavese, su takodje, poznate kao kombinovane zavese, dan i noć zavese. Zebra zavese nude spoj karakteristika koje se nalaze u drugim vrstama roletni. Napravljene su od naizmeničnih slojeva (lamela) zatamnjene tkanine i voila - čistog sloja tipično napravljenog od veoma prozirnog materijala.

Pročitaj više...
Drveni Venecijaneri

Drveni venecijaneri predstavljaju sjajnu investiciju za Vaš dom, kancelariju, prostor širokog spektra namene. Odaberite savršen model sa našim vodičem za odabir, oblikovanje i uklapanje ovog klasičnog načina žaštite od sunca i neželjenih pogleda.

Pročitaj više...
Zašto su rolo zavese pravi izbor za uređenje enterjera

Mega Lux - Rolo zavese su najbolja preporuka za Vas ukoliko tražite završnu obradu prozora koja ima jednostavan, ali atraktivan izgled. Razlog njihove impresivne estetike je to što su savršeno jednostavne i postaju najbolji izbor za potrebe uređenja enterijera.

Pročitaj više...