Zašto su rolo zavese pravi izbor za uređenje enterjera

Mega Lux - Rolo zavese su najbolja preporuka za Vas ukoliko tražite završnu obradu prozora koja ima jednostavan, ali atraktivan izgled. Razlog njihove impresivne estetike je to što su savršeno jednostavne i postaju najbolji izbor za potrebe uređenja enterijera.

Zašto preporučujemo Rolo sisteme zavesa

Ukoliko razmišljate da osvežite svoj kućni dekor, rolo zavese će vam pružiti sve prednosti koje nose ovi sistemi zavesa. Zamenom starih, modernim, novim roletnama ili prvom ugradnjom ovih sistema zavesa; učinićete da vaši domovi ožive i dobiju potpuno novi. Rolo zavese utiču na stil i raspoloženje vaše sobe. Ove zavese postoje već nekoliko decenija i nude atraktivan dodatak vašem domu. Pregršt prednosti povezane sa roletnama učinile su ih još popularnijim među mnogim vlasnicima kuća i poslovnih prostora. Roletne su jedne od najjednostavnijih, a samim tim i najjeftinijih prozorskih obloga koje su danas dostupne. Pomaže vam da zaštitite svoj dom od sunčeve svetlosti, prašine, a takođe štiti i nameštaj i stvara osećaj privatnosti.

Upravljajte sunčevom svetlošću sa lakoćom

Mega Lux - Rolo zavese su najbolja preporuka za Vas ukoliko tražite završnu obradu prozora koja ima jednostavan, ali atraktivan izgled. Razlog njihove impresivne estetike je to što su savršeno jednostavne i postaju najbolji izbor za potrebe uređenja enterijera. Mega Lux - Rolo zavese pružaju zadovoljavajuće učinke čak i za područja koja se često koriste za zamračivanje. Nakon što se ugrade, Rolo roletne se mogu otvoriti u bilo kojoj od nekoliko različitih konfiguracija:

  • potpuno zatvorene, odlične za one briljantne vruće letnje dane
  • poluotvorene tokom perioda toplog vremena
  • da se potpuno otvore kada toplota nije prekomerna tokom hladnijih meseci, dajući vam na taj način maksimalne poglede.

Potpuno ili delimično zatvorene zavese takođe mogu biti korisne kada želite da zadržite toplotu unutra zimi, a istovremeno i da zadržite hladnoću napolju.

Fleksibilnost

Još jedna neverovatna prednost roletni je njihova fleksibilnost, pre svega zbog širokog spektra izbora tkanina. U slučaju da vam je potrebna zaštita od UV zraka ili sunčevog sjaja, Rolo zavese vam mogu pomoći da ove zrake držite dalje od prostorija. Oni koji su više zabrinuti zbog mraka i privatnosti u prostoru mogu izabrati odgovarajuću boju tkanina da blokiraju sunce.

Jednostavan dizajn

Nebo je granica mnogim izborima dizajna koje možete imati na svojim Rolo zavesama. Vaše mogućnosti dizajna uključuju sve, od potpuno neprozirnih do prozračnih, a prednosti su dvostruke. Kada je Rolo zavesa zatvorena, ne samo da blokirate prekomernu sunčevu svetlost, već dobijate i lep uzorak za ukrašavanje vašeg doma.

Lako za rad

U poređenju sa venecijanerima i Panel sistemima, Rolo platna su najjednostavnija za rukovanje. Roletnama može da se upravlja ručno, pomoću lančića za namotavanje/odmotavanje ili pomoću ugradjenog motora radi veće udobnosti. Rolo zavese su jedna od najjednostavnijih vrsta roletni za rad u kući, zahvaljujući izboru koji imate u operativnim sistemima. Rolo zavesama može da se upravlja lančanim pogonom ili da budu potpuno motorizovane. Ako imate lančani pogon ili motorizovane roletne, zapravo možete povezati brojne zavese tako da možete otvoriti i zatvoriti više roletni odjednom. Nema više potrebe da se podešava svaka Rolo zavesa pojedinačno. Podešavanje roletni je lako i za ukućane i za nove posetioce kuće. A zahvaljujući jednostavnosti u mehanizmu, Mega Lux Rolo zavese su takođe mnogo izdržljivije od ostalih roletni.

Lako za montažu i održavanje

Kada imate roletne u kući, one mogu brzo da sakupe prašinu i dlake kućnih ljubimaca. Teško je očistiti svaku letvicu i na kraju samo zamenite roletne, što vas košta mnogo. Rolo zavese se lako čiste i ne skupljaju prašinu kao tradicionalne zavese. Rolo roletne su jedne od najjednostavnijih vrsta za rad kod kuće ili u kancelarijama preduzeća. Hvala što dolazi sa više operativnih opcija. Rolo sistemi mogu biti na upravljane lancem ili potpuno motorizovane. Dizajn čini sisteme lakim za čišćenje i manje je verovatno da će im trebati popravke jer su zaštićene unutar maske. Maske koje su u našoj ponudi su: Amerika, Angela i Kanada. Skladne, funkcionalne i estetski

Smart home – motorizovane opcije

Još jedna fantastična prednost roletni je u tome što korisnik ima mogućnost ugradnje elektromotora radi lakše upotrebe. Motorizovanje vaših rolo sistema može dodati dodatne funkcije pametnih kuća, poput tajmera, programiranja kada i kako će se vaše zavese podizati i spuštati, postoje i senzori koji podižu i spuštaju zavese prema količini ambijentalne sunčeve svetlosti. Ova funkcija je posebno važna za visoke prozore ili za prozore u domovima korisnika koji možda nemaju mogućnost da dohvate mehanizam za podizanje.

Ekonomično rešenje

Što se tiče pristupačnosti, oni daju veliku vrednost i nalaze se na vrhu svih ostalih vrsta roletni. Ova vrsta roletni je jeftinija u poređenju sa venecijanerima i vertikalnim žaluzinama, ali može izgledati jednako dobro. Jedna od najvećih prednosti roletni u odnosu na druge vrste prozorskih obloga je činjenica da ih možete koristiti za ukrašavanje doma bez posvjetljivanja novčanika . Zavese mogu koristiti mnogo tkanine, a korišćenje više tkanine znači potrošiti više novca. Vlasnici kuća mogu birati različite tkanine u skladu sa svojim budžetom. S roletnama možete imati stil, funkcionalnost i izdržljivost, a sve to po pristupačnoj cijeni.