MEGA Lux

   ZEBRA ZAVESE (DAN I NOĆ)


Zebra zavese predstavljaju savršen spoj inovacije i elegancije, i poseduju jedinstven sistem kontrole svetlosti.

MEGA NUDI ŠIROKU PALETU BOJA I DIZAJNA ZA ZEBRA ZAVESE

Ove zavese predstavljaju moderan i funkcionalan izbor. Imaju dug vek trajanja a pružaju i mogućnost zamene platna. Mogu biti montirane na plafon, zid ili prozorsko okno. Sistemi po vašoj želji mogu biti motorizovani i sa daljinskim upravljanjem. Koristimo italijanske motore ACM i francuske Somfy motore i dajemo garanciju na 5 godina.

Za usklađivanje boja u enterijeru možete se osloniti na savete naših dizajnera u ponudi imamo veliki broj zebra platna grupisanih u tri pažljivo odabrane kolekcije.

Zebra zavese mogu biti na elektro motor (garancija 5 godina) i mogu biti prilagođene vašem enterijeru.

Dan noć zavese dolaze u mnoštvu dimenzija i boja, a MEGA u ponudi ima čak 100 dezena. Iako su jednostavne i elegantne, opcija za stilizovanje je nebrojeno mnogo. Garantujemo vam da ćete u našoj bogatoj ponudi naći ono što vam odgovara i da ćemo zajedno napraviti dobitnu kombinaciju. Zebra zavese se uklapaju u sve vrste enterijera, a postoji mogućnost ugradnje na krilo od prozora, zid ili plafon.

   MEGA Lux PRUŽA KOMPLETNO REŠENJE
Moderno, sofisticirano i potpuno prilagođeno vašim zahtevima i ukusu.

Uređivanje enterijera pored kreativnog dela, podrazumeva i veliki broj tehničkih detalja, proračuna i odluka kako bi se sve savršeno uklopilo a krajnji rezultat bio besprekoran.

Uređivanje enterijera podrazumeva angažovanje većeg broja ljudi.

Sa nama sve imate na jednom mestu. Od proizvoda do usluge.

Imamo motivisani tim posvećen kvalitetu proizvoda, dizajna i pružene usluge. Naš tim iskusnih profesionalaca pruža kompletna rešenja, od predloga dizajna do montaže.

Perfekcija je ono čemu težimo, a vaše uživanje u besprekorno uređenom enterijeru predstavlja naš glavni prioritet. 

Sa iskusnim timom ljudi, spremnim da vam pomognu pri donošenju odluka vezane za usklađivanje boja, materijala i dezena ostaje vam samo da sa nama uživate u njihovom odabiru.

Postanite partner   Gde da kupim?


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se