MEGA Lux

   ROLO ZAVESE


Rolo zavese su jedan od najefikasnijih i najpraktičnijih mehanizama za zaštitu od sunca sa opcijom pripuštanja svetlosti od 3, 5, 7 i 10%. Mogu se pokretati manuelno pomoću lanaca ili daljinskim upravljačem na elektromotor. Može biti na daljinski koji ima više kanala ili na prekidač koji se montira na zid. Rolo zavese od fiberglass vlakana (ne gorive) su sjajno rešenje za životni i poslovni prostor.

ROLO ZAVESE JEDINSTVENI SPOJ FUNKCIONALNOSTI I DIZAJNA

Rolo zavese su vrlo praktični i efikasni mehanizmi za zaštitu od sunca. Minimalistički dizajn i jednostavno rukovanje čine ovaj proizvod vrlo popularnim. Rolo zavese odgovaraju različitim vrstama prozora, od standardnog pravougaonog do velikih staklenih fasada. Upoznajte se sa širokim izborom boja i tkanina koje nudimo. Platna za rolo mehanizme (skrinovi) mogu biti od fiberglas, PVC ili modernih PES vlakana. Uobičajena propustljivost svetla je 1, 3 ili 5% Ali ima i onih čija je propustljivost nešto veća (10%) ili su potpuno nepropusna (black out platna).

Platna mogu ispunjavati standarde sporogorivosti i nezapaljivosti što ove zavese čini pogodnim za opremanje hotela i poslovnog prostora. Platna mogu ispunjavati M1 standard NF P 92 503 507 (Fancuski FR standard) i B1 standard DIN 4102 (Nemački FR standard). Po želji kupca rolo mehanizmi mogu biti motorizovani i na daljinsko upravljanje.

Za motorizovane sisteme koristimo italijanske ACM i francuske Somfy motore na koje dajemo garanciju od 5 godina.

Rolo zavese se mogu montirati na plafon ili zid, a u ponudi imamo i specijalne mehanizme koji se mogu montirati na prozorska okna.

Rolo zavese mogu biti na elektro motor (garancija 5 godina) i mogu biti prilagođene vašem enterijeru.

   MEGA Lux PRUŽA KOMPLETNO REŠENJE
Moderno, sofisticirano i potpuno prilagođeno vašim zahtevima i ukusu.

Uređivanje enterijera pored kreativnog dela, podrazumeva i veliki broj tehničkih detalja, proračuna i odluka kako bi se sve savršeno uklopilo a krajnji rezultat bio besprekoran.

Uređivanje enterijera podrazumeva angažovanje većeg broja ljudi.

Sa nama sve imate na jednom mestu. Od proizvoda do usluge.

Imamo motivisani tim posvećen kvalitetu proizvoda, dizajna i pružene usluge. Naš tim iskusnih profesionalaca pruža kompletna rešenja, od predloga dizajna do montaže.

Perfekcija je ono čemu težimo, a vaše uživanje u besprekorno uređenom enterijeru predstavlja naš glavni prioritet. 

Sa iskusnim timom ljudi, spremnim da vam pomognu pri donošenju odluka vezane za usklađivanje boja, materijala i dezena ostaje vam samo da sa nama uživate u njihovom odabiru.

Postanite partner   Gde da kupim?


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se