MEGA Lux

   GARNIŠNE


Važno je da garnišna pored lepe spoljne obrade ima i kvalitetno urađene žljebove kao i kvalitetne i odgovarajuće klizače. Na taj način omogućeno je lako pomeranje zavesa bez škripanja i iritirajućih zvukova. Pored standardnih garnišni nudimo i garnišne na elektromotor kao i uslugu savijanja i oblikovanja garnišni.

GARNIŠNE ZA ZAVESE

Bilo da se odlučite za plafonske ili dekorativne garnišne naši dizajneri su tu da vam pomognu pri odluci i izboru.

Garnišne u kombinaciji sa zavesom i ostalim dekorativnim elementima mogu dodatno pojačati utisak koji ostavlja vaš enterijer. Vrsta i dizajn garnišne mogu napraviti razliku u kompletnom izgledu zavesa i prozora. Elegantno, moderno, suptilno ili tradicionalno, kod nas ćete pronaći odgovarajuće rešenje. Pored izuzetnih formi i dizajna, garnišne iz naše ponude su funkcionalne i veoma se brzo postavljaju.

U ponudi imamo kovane, aluminijumske, mesingane, garnišne sa elektromotorom, kao i garnišne na daljinsko upravljanje. Garnišne proizvodimo i sečemo po vašim merama. U našu uslugu od ideje do finalizacije ulazi i postavljanje garnišni.

   MEGA Lux PRUŽA KOMPLETNO REŠENJE
Moderno, sofisticirano i potpuno prilagođeno vašim zahtevima i ukusu.

Uređivanje enterijera pored kreativnog dela, podrazumeva i veliki broj tehničkih detalja, proračuna i odluka kako bi se sve savršeno uklopilo a krajnji rezultat bio besprekoran.

Uređivanje enterijera podrazumeva angažovanje većeg broja ljudi.

Sa nama sve imate na jednom mestu. Od proizvoda do usluge.

Imamo motivisani tim posvećen kvalitetu proizvoda, dizajna i pružene usluge. Naš tim iskusnih profesionalaca pruža kompletna rešenja, od predloga dizajna do montaže.

Perfekcija je ono čemu težimo, a vaše uživanje u besprekorno uređenom enterijeru predstavlja naš glavni prioritet. 

Sa iskusnim timom ljudi, spremnim da vam pomognu pri donošenju odluka vezane za usklađivanje boja, materijala i dezena ostaje vam samo da sa nama uživate u njihovom odabiru.

Postanite partner   Gde da kupim?


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se