MEGA Lux

   ZIP SISTEMI


Spoljašnji rolo zavese (ZIP) je moderan i praktičan sistem zaštite od sunca i toplote koji se primenjuje u savremenoj arhitekturi. Moderan dizajn i svedene linije čine paraktičan i efektan detalj u svakom enterijeru.

SPOLJAŠNJI ZIP SISTEMI

Spoljašnji sistemi za zaštitu od sunca su praktičan i rado biran segment mnogih arhitektonskih rešenja. Spoljašnji sistemi omogućavaju efikasnu zaštitu od sunca jer sprečavaju prenos sunčeve toplote na staklo. Pokreću se pomoću elektromotora a upravljanje i kontrola ovih sistema je moguća i preko pametne kuće ili senzora za sunce, kišu i vetar. Predstavljaju lako primenjivo i efikasno rešenje prilagođeno novim energetskim izazovima. Zip spoljni sistemi mogu blokirati i do 97 % toplote čime smanjuju potrebu za klima uređajima. Veoma su otporni na spoljašnje vremenske uslove. Sistemi se mogu pokretati pomoću senzora koji reaguju na kretanje sunca ili mogu biti programirani pomoću tajmera.

Za motorizovanje sistema koristimo italijanske motore ACM i francuske Somfy motore. Na motore dajemo garanciju od 5 godina.

Zip sistem je posebno otporan na vremenske uslove.Tkanina je ugrađena u sistem rajsferšlusa (zip sistem) na bočnim šinama. Otporan je na vetar i sprečava ulazak nepoželjnih insekata u sobu. Za izradu ovih sistema koristimo platna renomiranog proizvođača Serge Ferarri.

U ponudi imamo platna u različitim bojama koje fasadama mogu dati specifičan izgled. Platna mogu biti delimično ili potpuno fotonepropusna (black out platna).

   MEGA Lux PRUŽA KOMPLETNO REŠENJE
Moderno, sofisticirano i potpuno prilagođeno vašim zahtevima i ukusu.

Uređivanje enterijera pored kreativnog dela, podrazumeva i veliki broj tehničkih detalja, proračuna i odluka kako bi se sve savršeno uklopilo a krajnji rezultat bio besprekoran.

Uređivanje enterijera podrazumeva angažovanje većeg broja ljudi.

Sa nama sve imate na jednom mestu. Od proizvoda do usluge.

Imamo motivisani tim posvećen kvalitetu proizvoda, dizajna i pružene usluge. Naš tim iskusnih profesionalaca pruža kompletna rešenja, od predloga dizajna do montaže.

Perfekcija je ono čemu težimo, a vaše uživanje u besprekorno uređenom enterijeru predstavlja naš glavni prioritet. 

Sa iskusnim timom ljudi, spremnim da vam pomognu pri donošenju odluka vezane za usklađivanje boja, materijala i dezena ostaje vam samo da sa nama uživate u njihovom odabiru.

Postanite partner   Gde da kupim?


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se