MEGA Lux

   DRVENI I ALUMINIJUMSKI VENECIJANERI


Kada biramo i postavljamo zavese uvek prvo obraćamo pažnju na dezen i vrsta materijala izabrane zavese, njenu dužina i širina, ali to svakako nije dovoljno da bi celina bila potpuna. Iako mnogima na prvi pogled ne tako važne, garnišne su element od kojih će zavisiti način na koji zavesa stoji i pomera se.

DRVENI VENECIJANERI

Ako tražite jednostavnost i toplinu onda je naša kolekcija drvenih venecijanera savršena za vas.

Drvo je bezvremeno. Horizontalne drvene lajsne se mogu postaviti u različite položaje kako bi se omogućio prolazak sunčeve svetlosti. Izrađeni su od tropskog drveta odličnog kvaliteta koje venecijanerima daje stabilnost. Ovako izrađeni venecijaneri nisu podložni deformaciji. U ponudi imamo veliki izbor boja lajsni na kojima je vidljiva struktura drveta ali i onih obojenih bez vidljive strukture. Žaluzine su dostupne u četiri različite širine lajsni: 25-35-50-70 mm.

Venecijaneri mogu biti motorizovani i na daljinsko upravljanje. Za motorizaciju žaluzina koristimo italijanske ACM i francuske Somfy motore na koje dajemo garanciju.

ALUMINIJUMSKI VENECIJANERI

Aluminijumski venecijaneri koje nudimo odlikuju se ekskluzivnim dizajnom i vrhunskim kvalitetom. U ponudi je široka paleta boja lajsni. Žaluzine su dostupne u četiri različite širine lajsni: 16-25-35-50 mm.

   MEGA Lux PRUŽA KOMPLETNO REŠENJE
Moderno, sofisticirano i potpuno prilagođeno vašim zahtevima i ukusu.

Uređivanje enterijera pored kreativnog dela, podrazumeva i veliki broj tehničkih detalja, proračuna i odluka kako bi se sve savršeno uklopilo a krajnji rezultat bio besprekoran.

Uređivanje enterijera podrazumeva angažovanje većeg broja ljudi.

Sa nama sve imate na jednom mestu. Od proizvoda do usluge.

Imamo motivisani tim posvećen kvalitetu proizvoda, dizajna i pružene usluge. Naš tim iskusnih profesionalaca pruža kompletna rešenja, od predloga dizajna do montaže.

Perfekcija je ono čemu težimo, a vaše uživanje u besprekorno uređenom enterijeru predstavlja naš glavni prioritet. 

Sa iskusnim timom ljudi, spremnim da vam pomognu pri donošenju odluka vezane za usklađivanje boja, materijala i dezena ostaje vam samo da sa nama uživate u njihovom odabiru.

Postanite partner   Gde da kupim?


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se