MEGA Lux

   MEGA PARTNERI

Želite da ostvarite uspešan biznis? Postanite naš partner.
Ukoliko želite da otpočnete ili proširite sopstveni biznis, a nalazite se u gradu u kojem Mega nema franšiznu prodavnicu onda je naš franšizni koncept pravo rešenje za vas. Imamo ponudu kojoj se ne može odoleti. Pošaljite nam vaše podatke a mi ćemo vas kontaktirati.

   POSTANITE PARTNER!

Mega je jedna od retkih firmi na domaćem tržištu koja nudi franšizni koncept poslovanja, a koji funkcioniše u skladu sa evropskim franšiznim etičkim kodeksom. Više o franšiznom poslovanju možete pročitati na sajtu Privredne komore Srbije. Prednost ulaska u franšizu je pristup znanju i informacijama kao i oprobanim poslovnim strategijama. Uz relativno malo ulaganje, primalac franšize ima pristup poslovnim rešenjima koje bi, inače, morao sam da pronađe, a koja zahtevaju vreme i investiciju. Prednost franšizinga je i smanjenje rizika koji sa sobom nose poslovni izazovi.


* Obavezna polja.

   MEGA KONCEPT


Koncept koji nudimo je jedinstven i drugačiji. Pružamo kompletnu ponudu različitih proizvoda i usluga za uređivanje enterijera. Zavese, tapete, garnišne, rolo i zebra zavese, drvene i aluminijumske venecijanere, trake za zavese, različite aksesoare, usluge dizajniranja i montaže i još mnogo toga. Proizvodi koje nudimo su visokog kvaliteta i originalnog dizajna i prate najnovije svetske trendove.

Concept by MEGA®


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se