MEGA Lux

   O NAMA / Ko je MEGA?


MEGA-Inspiriše i dekoriše

Mega pruža kompletno rešenje, moderno, sofisticirano i potpuno prilagođeno vašim zahtevima i ukusu. Sa iskusnim timom ljudi spremnim da vam pomognu pri donošenju odluka vezane za usklađivanje boja, materijala i dezena ostaje vam samo da sa nama uživate u njihovom odabiru.

MEGA WITH PROUD HISTORY OF HIGH QUALITY TEXTILE PRODUCTS

Mega posluje od 1992. godine. U svetu zavesa Mega je snažan i prepoznatljiv brend. Nalazimo se u Staroj Pazovi. Na zalihama imamo zavesa i draperija, lagerskih tapeta, kao i zebra i rolo zavesa koji se proizvode po želi i merama kupca. Za specifične zahteve nudimo kratke rokove isporuke.

Nakon svih godina i dalje smo u službi svih onih koji cene estetiku i kvalitet proizvoda.

Sarađujemo sa renomiranim svetskim proizvođačima i dizajnerima. Svojim klijentima nudimo proizvode tako da prate najnovije svetske trendove ali i usluge naših dizajnera i montera.

U većim gradovima Srbije imamo naša prodajna mesta u kojima ćete naći sve za opremanje vašeg prostora.

   MEGA Lux PRUŽA KOMPLETNO REŠENJE
Moderno, sofisticirano i potpuno prilagođeno vašim zahtevima i ukusu.

Uređivanje enterijera pored kreativnog dela, podrazumeva i veliki broj tehničkih detalja, proračuna i odluka kako bi se sve savršeno uklopilo a krajnji rezultat bio besprekoran.

Uređivanje enterijera podrazumeva angažovanje većeg broja ljudi.

Sa nama sve imate na jednom mestu. Od proizvoda do usluge.

Imamo motivisani tim posvećen kvalitetu proizvoda, dizajna i pružene usluge. Naš tim iskusnih profesionalaca pruža kompletna rešenja, od predloga dizajna do montaže.

Perfekcija je ono čemu težimo, a vaše uživanje u besprekorno uređenom enterijeru predstavlja naš glavni prioritet. 

Sa iskusnim timom ljudi, spremnim da vam pomognu pri donošenju odluka vezane za usklađivanje boja, materijala i dezena ostaje vam samo da sa nama uživate u njihovom odabiru.

Postanite partner   Gde da kupim?


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se